Om Buggie

OM DANSKLUBBEN BUGGIE

Dans hela livet!

Dansklubben Buggie grundades 1986 och är idag en av Sveriges största dansföreningar.  Vi  är en ideell organisation med lång erfarenhet av att lära ut dans, och vi brinner för att dela med oss av dansen till små och stora.


I Danshuset på Lindängsvägen i Ulricehamn hittar du bland annat buggkurser för både barn och vuxna, motionsdans, socialdanskvällar och träningar för tävlingsdansare - men kan även gå på yoga, eller testa på poledance på möhippan.  Kontakta oss för att boka dansuppvisning


Buggie är en del av Svenska Danssportförbundet och Riksidrottsförbundet.

VARFÖR DANSA HOS BUGGIE?

I Buggie tror vi på Dans hela livet. Vårt mål är att introducera dans som en idrott att hålla på med oavsett ålder; som skapar en gemenskap, höjer självförtroendet och underlättar för en aktiv fritid. Det ska vara roligt att dansa och vi jobbar tillsammans för att göra Danshuset till en välkomnande plats att träna, umgås och utvecklas.


Hos oss är du alltid välkommen oavsett om du vill dansa socialt, för motion eller med målet att bli bäst i världen.

PARTNERS & SPONSORER

Danskubben Buggie och Danshuset i Ulricehamn har flera fantastiska partners och sponsorer. Tack vare dem har vi möjlighet att fortsätta dansa, och lära ut dans till stora och små. Föreningen och alla våra dansare är oerhört tacksamma för stödet.


ULRICEHAMNS SPARBANK

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET

SISU IDROTTSUTBILDARNA