Vanliga frågor

Vanliga frågor

Här hittar du information och svar på vanliga frågor som kommer in till oss. Vill du veta mer eller hittar inte det du letar efter - tveka inte att fråga!

 Måste man anmäla sig i par till era kurser?


Nej, det måste du inte. Du anmäler dig sjäv till och på kursen tillämpar vi framflyttning, så att alla förare får dansa med alla följare. Dock eftersträvar vi en så jämn fördelning mellan förare/följare som möjligt och du kan därför tillfälligt bli satt på kö vid anmälan.


I de undtagsfall där kursen kräver att man anmäler sig i par meddelar vi detta tydligt. Har du ingen partner kan du alltid höra av dig till oss så gör vi vad vi kan för att hjälpa till.


Men vill du/ni så kan man anmäla sig som ett par och vara säker på att båda kommer med i samma kurs om det är kö på just förare eller följare, men då måste man anmäla sig som en förare och en följare.

?  Hur anmäler jag mig till en danskurs?


Alla anmälningar till våra kurser görs på vår hemsida via en extern webbtjänst (dans.se). Du hittar alla anmälningar på vår kurssida. Alla kurser måste föranmälas, om inget annat anges.

?  Hur betalar jag kursen/aktiviteten?


Efter att du anmält dig till en danskurs eller aktivitet kommer vi att skicka en faktura med betalningsinformation till din angivna e-postadress. Du har 10 dagar betaltid. Efter att vi registrerat betalningen får du ett kvitto till samma e-posadress.

?  Vad ska jag ta med till danskursen?


Vattenflaska, träningskläder och bekväma inneskor med lagom greppig sula. Alla dansare har olika preferenser om hur mycket grepp de vill ha och det kan därför vara bra att testa några olika skor i början. Vi dansar på parkettgolv. Omklädningsrum med dusch finns i källaren och är öppet för alla medlemmar.

?  Hur betalar jag i Danshuset?


I Danshuset har vi ett fik och säljer även klubbkläder. Danshuset är kontantfritt och vi använder istället Swish. Vid större evenemang kan du även betala med kort.

Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss!